Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy6.6g35kcal0.5g2.1g2.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.7g17kcal0.6g0.2g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g150kcal4.6g4.6g12.8g0g
Valittu annoskoko20g75kcal2.3g2.3g6.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal1.2g1.2g3.2g0g
Arvot/100g100g370kcal11.3g11.3g31.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478