Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Parsa 16g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g14kcal0.4g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko20g7kcal0.2g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g35kcal1g3.4g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894