Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri1.5g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton1.1g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g4.5g24kcal0.2g2.4g1.5g0.5g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g3.6g20kcal0.2g2.1g1.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.6g5.8kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g157kcal2.6g15.4g9.2g1.2g
Valittu annoskoko20g78kcal1.3g7.7g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g39kcal0.7g3.9g2.3g0.3g
Arvot/100g100g384kcal6.4g37.7g22.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302