Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hasselpähkinä 1g6.7kcal0.1g0g0.6g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.8g2.6kcal0.4g0.2g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl1.1g3.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g5.4g8.6kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g47kcal2g2.4g3g1g
Valittu annoskoko20g24kcal1g1.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g0.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g116kcal4.9g5.9g7.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994