Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g4.1g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2.7g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.4g4.4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herne 1.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kukkakaali 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g32kcal1.4g3.4g1g1g
Valittu annoskoko20g16kcal0.7g1.7g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.9g0.3g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.4g8.4g2.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381982