Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka4.7g14kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g29kcal1g5.8g0.2g1.4g
Valittu annoskoko20g14kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g1.5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g70kcal2.5g14.2g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742