Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kevytkerma2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g20kcal0.2g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko21g10kcal0.1g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal0.5g3.9g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943