Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g5.9g3.5kcal0.6g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelilastu (A la meira)2.3g14kcal0.6g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g96kcal3.8g1.4g8.6g0g
Valittu annoskoko20g48kcal1.9g0.7g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1g0.4g2.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.3g3.4g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231