Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g2.3g3.8kcal0g0.1g0.4g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g5.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g30kcal2g1.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal1g0.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g73kcal4.9g2.9g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901