Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4.7g7.7kcal1.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g71kcal4.4g6.2g3g0.2g
Valittu annoskoko20g35kcal2.2g3.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.1g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g173kcal10.8g15.2g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781