Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 7.9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nauris 1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1.1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g19kcal0.4g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko20g10kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.4g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566