Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 11g14kcal2.3g0g0.5g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g5.2g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g45kcal5g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko21g22kcal2.5g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.3g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal12.2g2.9g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414