Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.3g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.9g2.8kcal0g0g0.3g0g
Katkarapu1.7g1.2kcal0.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g16kcal1g1.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko20g8kcal0.5g0.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.5g2.9g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299