Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.8g8.4kcal0.6g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g1.1g0.6kcal0g0g0g0.9g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g115kcal5.6g1.8g9.4g2.6g
Valittu annoskoko20g57kcal2.8g0.9g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal1.4g0.5g2.4g0.7g
Arvot/100g100g282kcal13.8g4.4g23.2g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365