Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte4.9g2.4kcal0g0.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl3.9g15kcal0.5g2.9g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g97kcal1.6g12.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko20g48kcal0.8g6.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.4g3.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g237kcal3.9g30.9g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983