Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviilikastike 4.7g7kcal0.1g0.5g0.5g0g
Tilli, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g27kcal1g1.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko21g14kcal0.5g0.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g67kcal2.4g4.4g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233