Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 8.5g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2.3g7.5kcal0.6g0g0.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 3.5g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.3g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g50kcal2.6g4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.3g2g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.7g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g123kcal6.4g9.9g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059