Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.1g19kcal0.7g0.2g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g127kcal4g0.8g11.8g0g
Valittu annoskoko20g64kcal2g0.4g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g32kcal1g0.2g3g0g
Arvot/100g100g311kcal9.8g2g28.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903