Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sokeri4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g44kcal0.2g10g0g0.4g
Valittu annoskoko20g22kcal0.1g5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.1g2.5g0g0.1g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.5g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878