Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana6.3g11kcal1.1g0g0.7g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g1.2g1.4kcal0.3g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g38kcal3.2g2.4g1.8g0g
Valittu annoskoko21g19kcal1.6g1.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g93kcal7.8g5.9g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446142