Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7.9g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 3.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g84kcal2.2g10g3.6g0.2g
Valittu annoskoko20g42kcal1.1g5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal0.6g2.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g205kcal5.4g24.5g8.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692