Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)10g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Ruisjauho, 1 dl3.3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.5g
Kauralese 2g7.2kcal0.4g0.9g0.2g0.3g
Timjami, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.3g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g101kcal3.6g9.2g5.8g1.6g
Valittu annoskoko21g51kcal1.8g4.6g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.9g2.3g1.5g0.4g
Arvot/100g100g247kcal8.8g22.4g14.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426339