Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen9g12kcal1.6g0.2g0.8g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK4.2g6.7kcal0.9g0g3.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.5g3kcal0g0.1g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.2g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g52kcal5g1.6g10g0g
Valittu annoskoko21g26kcal2.5g0.8g5g0g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.3g0.4g2.5g0g
Arvot/100g100g126kcal12.2g3.9g24.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672