Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g4.1g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.8g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g1g1.7kcal0.3g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito (Valio)1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g17kcal1g2g0.2g0g
Valittu annoskoko21g9kcal0.5g1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g42kcal2.4g4.9g0.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110919