Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä12g43kcal0.8g4g2.7g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g0.5g3kcal0g0.3g0.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)1.6g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g109kcal2.2g11.6g6g0g
Valittu annoskoko21g54kcal1.1g5.8g3g0g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.6g2.9g1.5g0g
Arvot/100g100g265kcal5.4g28.3g14.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587