Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Anjovis 1.3g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Purjosipuli3.9g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio1.6g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Muna, annos 60g0.9g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g96kcal3.8g6.2g6g0.4g
Valittu annoskoko21g48kcal1.9g3.1g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal1g1.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g234kcal9.2g15g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831