Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g6.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)2.8g2.8kcal0.6g0g0g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g1.6g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 7.8g8.5kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g36kcal2.2g4g1g0.2g
Valittu annoskoko21g18kcal1.1g2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal5.3g9.7g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614