Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.1g7.6kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g125kcal2.6g15.8g5.4g0.6g
Valittu annoskoko21g63kcal1.3g7.9g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.7g4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g303kcal6.3g38.2g13g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070