V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.8g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Luumu kivetön 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.9g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g27kcal1g4.2g0.4g1.4g
Valittu annoskoko21g14kcal0.5g2.1g0.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g1.1g0.1g0.4g
Arvot/100g100g66kcal2.4g10.1g1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720