Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)4.7g6.7kcal1.3g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha3.9g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g5.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 2g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g33kcal4.2g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko21g17kcal2.1g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal1.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal10.1g2.9g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029