Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen2.8g10kcal0.7g0g0.8g0g
Aurajuusto1.6g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.8g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 1.5g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g64kcal5.4g1g4.2g0g
Valittu annoskoko21g32kcal2.7g0.5g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.4g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g155kcal13g2.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062