Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 3.7g20kcal0.4g1.9g1.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g167kcal2.6g17.6g9.4g0.2g
Valittu annoskoko21g84kcal1.3g8.8g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g42kcal0.7g4.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g407kcal6.3g42.9g22.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772