Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper9g27kcal2.4g0g2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g92kcal5g0.4g7.8g0.4g
Valittu annoskoko21g46kcal2.5g0.2g3.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.3g0.1g2g0.1g
Arvot/100g100g221kcal12.1g1g18.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672