Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 14g24kcal3.1g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g94kcal6.2g0.2g7.6g0g
Valittu annoskoko21g47kcal3.1g0.1g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.6g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g227kcal15g0.5g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037