Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Munan keltuainen0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g1g3.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g8.3g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Smetana1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g89kcal1.2g10.2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko21g45kcal0.6g5.1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.3g2.6g1.2g0.2g
Arvot/100g100g215kcal2.9g24.5g11.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946