Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa2.7g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Smetana1.2g4.6kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g51kcal3g1.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko21g25kcal1.5g0.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.8g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g123kcal7.2g2.9g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799