Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green1.9g6.1kcal0.5g0.9g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g28kcal2g2.4g1g0.6g
Valittu annoskoko21g14kcal1g1.2g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g67kcal4.8g5.8g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223587