Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.6g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Punajuuri 3.5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g14kcal1g0.8g0.4g0.4g
Valittu annoskoko21g7kcal0.5g0.4g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal2.4g1.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578