Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g7g10kcal1.1g0.2g0.5g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli3.5g6.3kcal0.2g0.1g0.5g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g2.8g7kcal0.5g0g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g70kcal4.4g5.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko21g35kcal2.2g2.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal1.1g1.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g171kcal10.7g12.7g8.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116