Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g6.3g15kcal1.1g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g50kcal2.4g2g2g0.2g
Valittu annoskoko21g25kcal1.2g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.6g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g122kcal5.8g4.8g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205