Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g9g10kcal2.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g46kcal4.8g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko21g23kcal2.4g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.2g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g111kcal11.5g1.4g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486