Nakkikeitto

Kiehauta vesi, murenna joukkon lihaliemikuutiot.

Lisää jäiset kasvissuikaleet ja peruna-purjosekoitus.

Keitä 5 min.

Paloittele joukkoon nakit, kiehauta.

Pinnalle paljon hienonnettua persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna & keittokasvikset (Apetit), annos 200g4.7g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Aito nakki kevyt (Hk), annos 41g3.1g4.8kcal0.4g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g19kcal1g2g0.6g0g
Valittu annoskoko21g9kcal0.5g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g45kcal2.4g4.8g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313703