Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman11g19kcal1.3g0g1.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.4g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g4.2g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g80kcal4g2.2g5.2g0.2g
Valittu annoskoko21g40kcal2g1.1g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1g0.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.3g12.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144