SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Palsternakka 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Valkoviini, kuiva, 12%0.8g0.7kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g12kcal0.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko21g6kcal0.1g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal0.5g2.4g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499