Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.9g2.7kcal0.4g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste valio2.9g11kcal0.8g0g0.9g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Broilerifilee, uunissa 1.3g1.8kcal0.4g0g0g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)3.9g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Banaani, kuorittu 1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g58kcal5.4g2.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko21g29kcal2.7g1.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.4g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13g6.3g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687