Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 10g12kcal2g0g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%6.6g5.6kcal0.2g0.4g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g2.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g47kcal4.8g1.8g2g0g
Valittu annoskoko21g24kcal2.4g0.9g1g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1.2g0.5g0.5g0g
Arvot/100g100g115kcal11.6g4.3g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547