Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g10g23kcal1.9g0g1.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.4g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g5.1g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Korppujauho (X-tra)2.6g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g85kcal5.4g5.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko21g42kcal2.7g2.8g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.4g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g204kcal13g13.5g11.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519