Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.7g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g26kcal1.2g3g1g0.4g
Valittu annoskoko21g13kcal0.6g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal2.9g7.2g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877