Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Juusto, keskiarvo 3.8g13kcal0.9g0g1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 2.8g5.4kcal0.8g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g92kcal5g4.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko21g46kcal2.5g2.4g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal1.3g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g220kcal12g11.5g13g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453