Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Mustikka metsä- 6.6g2.9kcal0g0.4g0g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Kaurahiutale 0.7g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana42g86kcal2g10.2g3.6g0.8g
Valittu annoskoko21g43kcal1g5.1g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal0.5g2.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g208kcal4.8g24.5g8.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271